Contact informatie

Vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en veilig werken staan bij Tonnie van Beek Bestratingen hoog in het vaandel (VCA). Dit betekent dat machinaal banden stellen en machinaal bestraten een pre is (ARBO wetgeving).

icon_widget_image Maandag tot Vrijdag: 8:00 tot 17:00. icon_widget_image Heidepad 69, 8091GR Wezep icon_widget_image 06-53838872 icon_widget_image info@tvanbeek.nl

Over ons

Op 23 maart 1992 heeft Tonnie van Beek zijn bedrijf opgericht. Tonnie van Beek Bestratingen is een gerenommeerd, dynamisch en betrouwbaar bedrijf in de GWW.

Tonnie van Beek Bestratingen biedt opdrachtgevers een totaalpakket aan in de infrastructuur met gediplomeerde vaklieden en met moderne middelen.

Vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en veilig werken staan bij Tonnie van Beek Bestratingen hoog in het vaandel (VCA). Dit betekent dat machinaal banden stellen en machinaal bestraten een pre is (ARBO wetgeving).

Sinds de oprichting in 1992 heeft Tonnie van Beek Bestratingen verschillende certificaten gehaald en zijn zij doorgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf in de GWW. Behaalde certificaten zijn o.a.:

  • OBN ( Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) (Bouwend Nederland)
  • SEB (Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf)
  • VCA
  • Erkend leerbedrijf